ponedjeljak, 16. srpnja 2012.

Zagrijavanje za Terraneo u Rijeci


Subota
21.7.2012.
Start: 22/23 h


Zagrijavanje za Terraneo u Rijeci!
Nagradna igra i prodaja karata za Terraneo po promotivnoj cijeni!
w/ Bexx i Zded!

Nakon što su prošle godine Indi i Zded napravili megakaotičnu Terraneo slušaonu u Klubu Place te se zasluženo odmorili na ljetovanju u Šibeniku, uživajući u prvom izdanju ekološkog ljetnog festivala Terraneo, ove godine u ponešto izmijenjenom sastavu (Indi se ovo ljeto odlučio okušati u sezonskom poslu, tako da će ga zamijeniti uvijek raspoloženi Bexx, dok Zded i dalje besposličari) pripremamo još toplije (doslovno, vani je 35 stupnjeva) zagrijavanje za ovogodišnji Terraneo!

Kao i prošle godine, nudimo dvije BESPLATNE karte za Terraneo! U nagradnoj igri sudjeluju svi koji potpisani račun u klubu Place ubace u bubanj iz kojeg će neki lokalni heroj/selebriti u 2 ujutro izvući dvoje najsretnijih koji će imati više novaca za srdelice, vafle i rakije na Terraneu, budući će im besplatan ulaz biti osiguran
Za ove koji imaju manje sreće u igrama, a nije im dovoljna sreća u ljubavi, nudimo i festivalske ulaznice po cijeni od 390 kn! Naravno, broj karata je ograničen, tako da se ravnamo po principu, tko prvi (ne, ne mrvi g*vno), njegova djevojka!
Ako netko slučajno ne zna što je to Terraneo (iako sumnjamo da takvi egzistiraju), posjetite njihov site i educirajte se! -> http://www.terraneofestival.com/

Vidimo se u Klubu Place, i dalje smo u Ružićevoj, a burek nakon izlaska i dalje ima onaj odličan okus (pogotovo ako ste osvojili kartu za Terraneo)!

Facebook event:
http://www.facebook.com/events/123393021136935/

Nema komentara:

Objavi komentar