četvrtak, 28. listopada 2010.

Pipistrelloween - Halloween Party w/ Zombie Strippers

31.10.2010. Pipistrelloween - Halloween Party je na Vašem prvom mjestu, a vi ste te večeri kod nas.

Vaš i naš horror bend, Super Sexy Flesh Eating Zombie Strippers, je napokon rekao DA! Kao što znate Zombie Strippers je, zbog poslovnih razloga, napustila njihova zombie dama Doli i bend je uprkos velikom izboru premoćnih, predivnih i prezakon cura uspio odabrati novu krv za mikrofonom.
Utjelovila ju je mlada, talentirana i zločesta djeva pod imenom Antonija Trošelj a.k.a. Lady Blood. Ova luda treba je odlučno zagazila svojom krvavom štiklom u bend i pokazala se kao najbolji izbor u odnosu na ostale talentirane kandidatkinje. Kao što je rečeno u samoj potrazi za vokalom, ona je svojim glazbenim i vokalnim iskustvom, a bome i stasom, pokazala da je dostojna zamjena naše drage zombine Doli. Kako bi ste je upoznali, a zapili s Doli, omogućujemo vam da Zombie Stripperse zajedno s OBJE pjevačice posjetite u "Placeu" 31.10.2010. na samu noć Halloweena s početkom oko 23:00 gdje će vam obje dame zapjevati svima već poznate zvuke ovog horror rock metal benda. Kao uvod u ovaj CHILL-out koncert Vas uvodi Doli, a kasnije joj u pomoć stiže Tonka koja zatim zatvara koncert.



U nastavku party-a, za sam ugođaj u ovoj morbidnoj večeri, Kralj Zla će vas uvesti u svijet Halloweena te oduševiti svojim neupitnim odabirom horror mjuze za DJ pultom, a DJ-i Tox i Bexx će vas drmati, šokirati i tresti tijekom iste te zatvoriti ovaj spektakl!

Dakako pripremili smo prigodno uređenje kluba te Vas očekujemo s super strašnim i super sniženim cijenama koktela. Kao po običaju svih tuluma i partya Kralja Zla, za Halloween u točno 00:00 h, svečano razbijamo bundeve za sreću te daljnje odlično poslovanje.

Upad na ovaj spooky event će vas koštati prigodnih 6.66 kn, a vašoj i našoj sreći (ili nesreći X) neće biti kraja.

Dakle DA! "Place" je mjesto gdje ćete Vi te noći doći s nama proslaviti Halloween! DJ-i su ti koji će Vas držati na nogama, kokteli su vam horroristični te cijenski sniženi, a bend je tu da nas sve dobro, ugodno ili neugodno zabavi. :)

Želimo Vam mega morbidan, ali ipak sretan Halloween!!!

Nema komentara:

Objavi komentar