utorak, 26. listopada 2010.

Prvi "post" i izvješće s otvorenja

Evo imamo i službeni blog/web site na kojeg ćemo postavljati najave koncerata, partija, slušaona, zanimljive linkove, filmiće i sl.

Kao što znate, u petak 21.10.2010. imali smo otvorenje kluba. Novi List piše:

Gužvanac prvog radnog dana kluba u Ružićevoj ulici

Foto: Odlična atmosfera na otvaranju Placea

Sudeći po gužvi za šankom, na »plesnom podiju« i onoj na ulici, otvorenje novog »plejsa« za izlaske Riječani su jedva dočekali


RIJEKA Gužva za šankom, gužva na »plesnom podiju«, gužva na ulici... Gužva i odlična atmosfera – glavna su obilježja sinoćnjeg otvorenja novog kluba Place u Ružićevoj ulici.
– Sve ide i više nego po planu, jako smo zadovoljni, prezadovoljni. Napravili smo sve što smo htjeli. Šest mjeseci smo uređivali prostor, sad smo konačno otvorili klub, došlo je puno ljudi... Savršeno je, pod dojmom sam, kada smo ga na trenutak uspjeli odvući od šanka, rekao nam je Matija Lazar, koji se u pustolovinu vođenja kluba, otvorenog u prostoru nekadašnje Big Rock Mamme, upustio zajedno s partnerima, Doris Malnar i Dejanom Zlendićem.
Trojac koji, zajedno s konobarima, nije prestajao s radom, posjetitelje namjerava privući raznovrsnim glazbenim programom.
– Imamo puno želja i planova. Htjeli bismo svakog dana, osim možda petkom i subotom, imati neki koncert. Demo bendove, koji nemaju gdje svirati, pozivamo da dođu u Place – poručio je.
Prva svirka na rasporedu je već u subotu, kada u novootvoreni klub stiže bend »Khuda« iz Velike Britanije.
– Htjeli bismo ponuditi raznovrsni program, ne želimo se poklapati s Palachom i Stereom. U petak, 12. studenoga dolazi nam jedan njemački bend, dok 3. prosinca party organizira ekipa iz Balkan Kolektiva. Osim s njima, surađujemo s Molekulom i RiRockom, dodao je Lazar.
Sudeći po gužvi, koja je u noći s petka na subotu vladala u i ispred kluba Place, otvorenje novog »plejsa« za izlaske Riječani su jedva dočekali. Uz odličnu glazbenu podlogu, za koju se preksinoć pobrinuo Bexx aka Martello Frangivetri, novootvoreni je klub »čekirala« ekipa koja uglavnom cirkulira na relaciji Palach – Stereo – Tunel.
Među posjetiteljima bilo je i svima poznatih lica, poput »letovca« Damira Martinovića Mrleta i zagrebačke pjevačice Ivanke Mazurkijević koja će u nedjelju, u Stereo dvorani, voditi humanitarni koncert »Hip-hop za Edina«.
Za sve one koji namjeravaju istražiti ponudu Placea, dodajmo da će klub, u sklopu kojeg će se nalaziti i tattoo salon Ghost, od ponedjeljka do srijede raditi od 9 do 24, četvrtkom od 9 do 3, petkom 9 do 4.30, subotom od 12 do 4.30, a nedjeljom od 17 do 24.
Ivana KOCIJAN
Foto: M. GRACIN

Nema komentara:

Objavi komentar