subota, 29. siječnja 2011.

Distune i treći put u devet dana!

Večeras Distune zatvara koncertni siječanj u Klubu Place s trećim koncertom u devet dana! Ovaj put ulaze u grindcore područje i predstavljaju 2 benda tog glazbenog izričaja.

Evo malo više o bendovima; Homo homini lupus (Pula) priča počinje u veljači 2004. g. kada se Bane pridružuje Draganu (bas/vokal) i Lužetu (bubnjevi/vokal) kao gitarist.

Prvi studijski album "Neverending Nonsense" (2004) izdan je kao split izdanje s bandom Wasserdicht od strane BUM Records. Europska turneja uslijedila u rujnu 2004. Drugi album " What a Fucking Waste Of Life" (2008) izašao na EBM Records iz Meksika ali i na domaćim DIY etiketama: DHP-AK47/Demonkracija/Twisted justice. Bend osim po festivalskim svirkama dobiva pozive za svirku i izvan Europe. To se i ostvarilo u siječnju 2009. kad bend odlazi na jedno-mjesečnu turneju po Brazilu.
Prošle godine objavljen je treći album „Without Us They Don't Exist", a početkom ove godine izlazi novo izdanje, split LP sa Brivido (hardcorepunk) kojeg i predstavljaju na koncertu.

Hijos del Pueblo (Pula) su muzičko-politički projekt hardcore/grindcore zvuka, kojeg sačinjavaju; Luže na bubnjevima, Anel na gitari, Mićo na basu i Eugen kao vokal.
Zamisao tog projekta rodila se 10.01.2007. kao ideja o osnivanju band sa ulogom instrumenta klasno-anarhističke/socijalno angažirane propagande. Iza sebe imaju CD „Konstantni rat“

Početak koncerta oko 22 h, a upad 20 kn. Nakon koncerta DJ Beleš i njegova selekcija alt rock hitova.




Nema komentara:

Objavi komentar