subota, 19. veljače 2011.

Večeras Analena i Storms

Večeras! S početkom oko 22h u Place-u nastupaju zagrebački bendovi Analena i Storms Nastali u jesen 1997. Analena slovi za jedno od najdugovječnijih imena na nezavisnim ektiketama.

Nakon sanjivog prvijenca “Arhythmetics”, split-avanture “It's Never To Late To Split Up” s austrijskim Sensual Love, pet godina nakon »dugometražnog« “Carbon Based” te poslije sitnih »kadrovskih promjena«, kvartet razapet između Zagreba i Ljubljane snimio je i objavio pravu eksploziju energije i emocija. Album “Inconstantinopolis” Analena je snimila sama, pod snimateljskom palicom gitarista Mije, u »domaćem« studiju Kozmo.
Pred albumom koji poput goruće baklje sjajno nastavlja diskografsku priču benda zanijemio je i sam Mr.Moonlee, pa je iznenađeno mogao izustiti samo: »Kao vatra!«
Analena nije zaspala na lovorikama. Ostala je Analena, neustrasiva i bezkompromisna, i kao takva,  s jasnom vizijom, ide hrabro i nadahnuto naprijed. To je u danasnjim inkonstantnim, oprostite, nestalnim vremenima neprocjenjivo!
Analena je: Ana (vokal i bass), Mijo (gitara i back vokal), Miran (gitara, back vokal) i Zet (bubnjevi).

Iako je bend Storms novijeg datum (nastali 2009.) članovi iza sebe imaju sviračkog iskustva u mnogim bendovima; Don't Mess With Texas, Amok, Nikad, Radio Free Isaac i Lunar… Iza sebe imaju  samoizdat demo a ove godine bi trebalo izaći i album prvijenac na Moonlee records.
Postavu čine: Slobić (bass gitara), Saša (gitara), Neven (bubenjvi).
+ prije i poslije koncerta muziku pusta DJ Damjan
Upad 20 kn.

Nema komentara:

Objavi komentar