nedjelja, 24. travnja 2011.

Treškrs (je do jaja!) w/ Di Gej Bonko Šar - 90's are Back!

I ove godine uoči najvećeg katoličkog blagdana organiziramo proslavu Uskrsa u treš ritmovima! Prošle godine smo dočekali Uskrs u Klubu Gekko, a ove godine ćemo vam ipak dopustiti da blagoslovite slaninu i da se tucate s jajima u miru, pa da nam zadovoljni i najedeni dođete u Klub Place! (Jedini je problem što ove godine nećete moć lagat roditeljima da idete na polnoćku i da je pop nudio giabbe misno vino i da ste zato omamljeni za treškrs.)

Već vam je sve jasno, treščina iziskuje dobar modni stil i zavidnu količinu alkohola u krvi! Za modni stil se pobrinite vi (iako ćemo i mi imat nekih rekvizita na licu mjesta), a za akcije s pićima ćemo se pobrinuti mi. Kad se upale nekakve lampe po klubu, to znači da je Isus uskrsnuo i da su cijene medice ili borovičke drastično srezane, tako da što bolje doživimo to transcendentalno iskustvo!

Štala (ali ne ona betlehemska) počinje u 22 sata, a završava u ranim jutarnjim satima Uskrsnog ponedjeljka, te se ne naplaćuje!

Glazbu bira Di Gej Bonko Šar, a očekujte sve kro '90. hitčine i poneki strani hit, te naravno, glazbene (jel to uopće glazba?!) želje uvažavamo!

Dođite se s nama proveseliti i proslaviti godišnjicu kad se jaja tucaju i slanina blagoslivlja! Zec je na brodu, ali već ćemo nać nekog treškrsnog zeca da nas zabavlja J

Rezime: upad free, med i borovnička tu i tamo free, dobra zabava free, loša roba iz podruma ili tavana free, transcendentalna iskustva free, raskalašena mladež free!

Nema komentara:

Objavi komentar