utorak, 21. veljače 2012.

Indi i Zded predstavljaju mjesec meksičkog filma: Cine Club Place i film "I tvoju mamu također"

Indi i Zded predstavljaju filmske večeri u klubu Place.

Cine Club Place
utorak 21.2.’12. 20:30

Mjesec meksičkog filma w/

"Y Tu Mamá También"
Režija: Alfonso Cuarón, Meksiko, 2001., 105 min

Dvojica mladića i jedna starija atraktivna žena putuju Meksikom. Automobilom. Jednog mladića glumi Gael García Bernal. On vam je sigurno poznat. Drugog mladića glumi Diego Luna. On vam je možda malo manje poznat. Stariju atraktivnu ženu glumi Maribel Verdú. Nju smo početkom mjeseca gledali u "Panovu labirintu". Redatelj je Alfonso Cuarón. On je nakon ovog filma režirao film o Harry Potteru. Harry Potter se ne pojavljuje u ovom filmu. Valjda.




"Za razliku od samoga kina, gledanje filmova u Placeu je na neki način nostalgično prizivanje 50-ih i 60-ih godina prošlog stoljeća kada je malotko imao tu povlasticu da posjeduje TV prijemnik. Malobrojni sretnici bi tada često pozivali svoje prijatelje, susjede i rodbinu da k njima dođu pogledati neki film ili emisiju. U duhu tog vremena, pozivamo vas da se dođete družiti, pogledati film, gricnuti pokoju grickalicu, popiti koje piće i dobro se zabaviti."

Naravno, budući da ste naviknuli da Indi i Zded za vas biraju muziku, i na filmskim večerima će bit prigodnih pjesama prije i nakon filma, uz lagano druženje.

Info:
http://www.filmski.net/filmovi/244
http://www.imdb.com/title/tt0245574/
http://www.rottentomatoes.com/m/y-tu-mama-tambien/
http://en.wikipedia.org/wiki/Y_Tu_Mam%C3%A1_Tambi%C3%A9n

Facebook događaj:
http://www.facebook.com/events/300781869977788/

http://klubplace.blogspot.com/
http://twitter.com/KlubPlace
http://youtube.com/KlubPlace

Nema komentara:

Objavi komentar