ponedjeljak, 23. travnja 2012.

Započnimo tjedan s metalom!

Udruga Metalaca Rijeka vam predstavlja dva fantastična te potpuno drugačija benda iz Češke i jedan žestoki domaći! Dolaze nam death metalci Smashed Face i screamo hardcoraši Esazlesa te domaći Czaar! Svirka će se održati večeras u 22 sata u klubu Place!

Smashed Face (CZ)
death metal / deathcore
Esazlesa (CZ)
scremo
Czaar (Rijeka)
brutal / sweet Metal

Zahvaljujući ekskluzivnoj turneji po Češkoj i pružanju supporta za mnoge međunarodne bendove na njihovim europskim turnejama, Smashed Face su postali jedan od predvodnika Češke hardcode/deathcore scene. Uživo, njihove deathcore pjesme prožete žeštokim riffovima i tehničkim prijelazima ostavljaju publiku zapanjenu lakoćom kojom bend izvodi pjesme. Unatoč tome što extreme metal i nije najomiljenija i najrasprostranjenija glazba među populacijom, muzika koju izvode ovi dečki će svih natjerati na benganje. Nakon 10 godina staža i 4 albuma, možda i nisu jedan od najinovativnijih bendova, ali njihov će nadolazeći album, koji je ujedno i glazbeno najzreliji do sada, sigurno zadiviti i najzahtjevnije slušatelje.
"Misanthropocentric" je snimljen u GRAPOW Studiu i producirao ga je Roland Grapow (MASTERPLAN, ex HELLOWEEN). Cover i artwork je odradio KILLUSTRATIONS ART a za fotografije je bio zadužen NECRANIA photo. Brutalni moderni death metal / deathcore neće nikoga ostaviti ravnodušnim. Uživajte u boleštini!

Esazlesa je četveročlani bend koji dolazi iz Cheb-a, sa zapada Češke Republike i donose nam kombinaciju screamo, post-rock i hardcore žanra. Bend je nastao 2009. godine i od tada su izdali 3 ploče. Prva ploča je bila 10" "Vyhlídky a konce", druga 7" "Chtěl bych vidět svět dětskýma očima", a najnovija je 12" split sa njihovim prijateljima "Five seconds to Leave". Bend se poistovjećuje sa punk HC scenom i DIY principima.

Tko za CZAAR nije čuo, neka se ubije odmah :)
Upad 20 kn, start 22 h.

Facebook event link:
http://www.facebook.com/events/136255349831054/

Nema komentara:

Objavi komentar