utorak, 18. rujna 2012.

Melodični, punk i metalizirani hardcore bendovi u petak u klubu Place

Petak, 21.9.2012.
Start: 22 sata, upad 20 kn

Fraktura mozga (Zagreb)
Snob (Koprivnica)

Naš indie kolektiv "Indi i Zded" otvara novu sezonu koncerata pod svojom organizacijom ovaj petak 21.9. u klubu Place. Ugostit će dva mlada benda. Fraktura mozga postoji još od 2002. godine, sviraju melodični punk rock na tragu NOFX i sličnih bendova, a svirali su sa svim relevantnijim i nerelevantnijim bendovima domaće i regionalne punk scene, te prošli gotovo cijelu Hrvatsku. Međutim, nikada nisu svirali u Rijeci! Ova povijesna nepravda se morala što prije ispraviti, tako da smo ih moralo pozvati u Place.
Fraktura mozga
Usput rečeno, s njihove bandcamp stranice moguće je besplatno skinuti dva njihova albuma, "Na nuli" iz 2006. godine, te najnoviji "Frakturko", koji je zapravo split-album sa zagrebačkim punkerima Mašinko. Nedavno su snimili i spot za pjesmu "Rudi, Budha i ja" kojega možete vidjeti, ako nigdje drugdje, na YouTube.

Fraktura mozga - Rudi, Budha i ja

Snob
  Snob je samo prividno novo ime na domaćoj glazbenoj sceni jer njegovi članovi sviraju zajedno od 2008. godine, a bend je zapravo nastavak hardcore/punk kvarteta Pillow Pack, koji je djelovao još od 2002. godine. Promijenivši stil glazbe, odlučili su promijeniti i ime, te tako nastaje Snob. Sviraju metalizirani hardcore pod utjecajem bendova kao što su Thrice, Propagandhi, Shai Hulud, boysetsfire, Integrity i Mastodon. Nedavno im je za koprivničku nezavisnu etiketu RockLive izašao prvi album "Earn Your Spine", kojega je moguće besplatno skinuti s njihove web stranice ( http://www.rocklive.hr/ ). Koncert počinje u 22 sata, a ulaznica iznosi 20 kn. Facebook event link: http://www.facebook.com/events

Nema komentara:

Objavi komentar