srijeda, 19. prosinca 2012.

100. obljetnica Smaka Svijeta uz Indi i Zdeda i Bexxa

Petak, 21.12.2112.
Start: 22 h

100. obljetnica Smaka Svijeta

Prije samo sto godina, svijetu kakvoga su ljudi tada poznavali, došao je kraj. Dvadeset i prvoga prosinca godine dvije tisuće i dvanaeste započeli su događaji o kojima smo učili iz povijesnih wikija. Samo za ovu posebnu prigodu, naši vrsni ministri zabave su za vas pripremili povratak u vrijeme početka kraja. Kako su informacije o tim burnim vremenima vrlo šture, za najtočnije podatke smo se morali obratiti osobama koje su im svjedočile iz prve ruke. Priznajemo, nije bilo lako, ali uspjeli smo.

Indi i Zded, tj. njihovi androidni oblici, locirani su u blizini Plutona, a 21.12. stižu u klub Place u kojemu su svojom indie-rock / post-rock / emo-rock / math-rock / punk-rock / screamo-rock / hardcore-rock / noise-rock / touch&go-rock / papuče-rock selekcijom prije točno sto godina zabavljali ljude.

Pridružiti će im se i Bexxov androidni oblik kojega smo uspjeli pronaći u zviježđu Canis Maior. Kao originalan sudionik događaja od prije sto godina, njegova indie-rock / indie-electro / alternative / electro / pop / synthpop / 80’s mashup selekcija vas će zasigurno vratiti u ta divna prošla vremena.

Dress code: 2012!

Prva napomena: mutantima ulaz strogo zabranjen!
Druga napomena: replikantima ne točimo alkohol!
Treća napomena: smak cijena cuge!

Ovaj program omogućilo je Ministarstvo zabave.

Proslavimo 100. obljetnicu "Smaka svijeta" smakom muzike, pića i dostojanstva kao da je 2012.!

#pakal #kaos

Facebook event link:
http://www.facebook.com/events/461274833909680/

Nema komentara:

Objavi komentar