srijeda, 22. lipnja 2011.

Indi i Zded sutra spremaju Terraneo festival promo party!


Nagradna igra i prodaja karata za Terraneo po najnižoj cijeni!

Pogled na Zakon Petica se percipira kao simbol za promatranje promjene stvarnosti koja se događa u umu promatrača. Isto kao što i netko u stvarnosti traži petice, i nalazi ih, tako će naći i urote, načine na koje mogu odrediti kada će naići apokalipsa ili pak Indi i Zded, kada ih odluči potražiti.

Zakon Petica tvrdi jednostavno da SE SVE STVARI DOGAĐAJU U PETICAMA, DA SU DJELJIVE ILI SU PRODUKTI BROJA PET, ILI SU NEKAKO, IZRAVNO ILI NEIZRAVNO VEZANE UZ BROJ 5.

Zakon petica nikad nije u krivu!

Indi i Zded u svom PETOM pojavljivanju u Klubu Place predstavljaju: Terraneo Festival Promo Party!

Što je Terraneo? U trajanju od 09. do 13. kolovoza 2011. godine, u samom središtu naše obale - Šibeniku, održati će se jedno od rijetkih velikih Open air događanja na Jadranu - glazbeni eko festival Terraneo!



I Indi i Zded će ići na PET dana ljetovanja, glazbe i zabave u samo središte Jadrana, ali prije toga će 23. lipnja u Klubu Place predstaviti izvođače koji će nastupiti na Terraneu, podijeliti dvije karte za festival (dva puta po jednu), te svima koji se pojave omogućiti KUPNJU ULAZNICA za festival po najpromotivnijoj mogućoj cijeni od samo 260 kn (festivalska), odnosno 360kn (festivalska + kamp). Imajte na umu da su količine ograničene.

Što se NAGRADNE IGRE tiče, pravila su krajnje jednostavna: sve što trebate napraviti je popiti neko piće (za koje ćete dakako dobiti račun), na taj račun napisati svoje ime i prezime, i račun ubaciti u bubanj. U 2h nakon ponoći ćemo iz bubnja izvući 2 računa što znači da će dva/dvije sretna/sretne dobitnika/dobitnice otići kući (ili na burek, kako tko voli), svaki/svaka s po jednom festivalskom ulaznicom za Terraneo.

OVO NIJE UROTA! Uz sve to, slušati ćemo izvođače koji će nastupiti na Terraneu (The National, La Roux, The Fall, Crystal Castles, Janelle Monae, The Raveonettes, Mogwai, Destroyer, Liars, Frank Turner, The Thermals, Handsome Furs...) i možda malo ubaciti malo njemačkog hip-hopa, tek toliko iz fore.

http://www.terraneofestival.com

Nema komentara:

Objavi komentar