petak, 3. lipnja 2011.

[KONCERT ]"Na livadi" warm up party & Tuborg Eargazam party večeras

Večeras se u "plejsu" koncertno zagrijava povodom nadolezećeg open air festivala NA LIVADI 5 & Tuborg Eargazam festivala u Harteri. Nastupaju zagrebački Ruiz, te kirci Invert i MBurns. Nakon koncerta vrti mr. Beleš.

Ruiz su dobro poznati zagrebački trojac, na koji ne treba trošiti puno riječi... svakako su najbolji uživo! Invert, bend dobro poznat svim riječankama i riječanima, zabavit će Vas svojim novim i starim punk-rock stvarima! MBurns, žestoko, žešće, najžešće...ljubitelji kvalitetne žestoke svirke, definitivno će doći na svoje! I za kraj, Beleš, znan vjernim posjetiteljima Place-a, natjerat će Vas na gibanje sa pivom u ruci, za šankom, pored šanka, ispod šanka, u pauzama, zagrijavanju, kad god stigne!

Moći ćete kupiti ovogodišnje festivalske bedževe i upoznati se sa svim ovogodišnjim novitetima NA LIVADI open air festivala.

Večeras je ujedno i Tuborg Eargazam party koji promovira koncert Jinxa, Leta 3 i Quasarra u legendarnoj Harteri 18.6. Skupite 5 Tuborga ćepova i imate upad!

Upad je simboličnih 10 kuna, čime sami pridonosite organizaciji NA LIVADI open air festivala. Na ulazu vas čeka piće dobrodošlice.


Na livadi 5 informacije:
Fan stranica - Facebook
Event link - Facebook
Službena stranica udruge "Malik"

O Tuborg Eargazam festivalu:

Višestruki Eargazam uz Tuborg stiže u Rijeku!

Nastupaju : JINX, LET 3, QUASARR

Cijena ulaznice: 20kn
Pretprodaja : Dallas Music Shop - Rijeka
Na dan koncerta na ulazu u Harteru
ili ako na ulazu pokažete 5 čepova Tuborga imate upad gratis

Nakon Zagreba, kada je žestokom svirkom domaćih glazbenih
snaga oslobođena pojačana doza pozitivne vibracije, Višestruki Tuborg Eargazam seli se u Rijeku. Naime, Tuborg će u subotu 18. lipnja u Rijeci organizirati Tuborgovu koncertnu noć koja će u Harteri otpustiti neograničene količine eargazmične zabave uz Jinxe, Let3 i Quasarr.

Pred domaćom publikom Letu 3 i Quasarru zasigurno neće biti problem dovesti publiku do ekstaze, a Jinxima će to biti prvi nastup u Rijeci na kojem će predstaviti svoj hit album Diksilend. Sve u svemu, na Višestrukom Eargazmu nitko neće ostati ravnodušan, jer odlični nastupi i zabava koju će Tuborg dodati u provod garantiraju iskustvo od kojeg će zatitrati sva osjetila.

Rijeka će biti druga po redu koja se upušta u grupni Eargazam, a niti nakon nje, Tuborg ne staje sa isporučivanjem valova snažnog zadovoljstva. Naime, nakon Rijeke vibracije će se kreću i prema drugim gradovima, tako će se 24. srpnja napaliti Split, a najesen Osijek.

Nema komentara:

Objavi komentar