subota, 18. lipnja 2011.

[KONCERT] Dosh Lee večeras!

Večeras prava p(f)unky audio poslastica! Prvi klupski koncert energičnog zagrebačkog  punk-funk-rock-hardcore kvinteta Dosh Lee u Rijeci! Prvi koncert su u Rijeci imali na rock večeri Carnival Party-a 2010. gdje su se dokazali kao zanimljiv i energičan bend.


Dosh Lee su "peteročlani kvartet" u sastavu Marin Koceić (vokal), Dario Aman (gitara, vokal), Tomislav Kralj (bas, vokal) i Viktor Krasnić (bubanj) plus dodatni vokal Tomislav Nurnberger.

Iza sebe imaju CD maksi singl 'Čudo' (Spona, 2007.) i nekoliko demo svjedočanstava svog zajedničkog glazbenog djelovanja započetog 2004. godine. Isto su obilježili brojnim nastupima po festivalima i klubovima u kojima su i zaradili glas izuzetno energičnog punk-funk alter rock sastava.

Samo tjedan nakon pobjede na 13. HGF-Zabok 2009. potpisali su za izdavačku kuću Menart koja je u koprodukciji sa Sponom izdala 'Veliku nepravdu...', šesnaest glazbenih brojeva dug i četrdeset minuta težak snimateljsko-producentski rad Marka Kalčića, basiste bendova Svadbas i Ruiz. Na albumu se, uz sve četiri pjesme s maksi singla ('Burek', 'Dan za pamćenje', 'Velika nepravda na malom ekranu' i 'Zgrada') nalazi još jedanaest autorskih pjesama te jedan remiks.

Autor svih ilustracija korištenih za dizajn albuma je Igor Hofbauer, poznat po svom radu za klub Močvara. 'Velika nepravda na malom ekranu' kompaktni je materijalni dokaz maštovitosti jednog benda koji je došao i ne namjerava odmah otići. Dosh Lee su jedini bend koji je nastupio na obje Velike rock eksplozije.






Koncert počinje u 22 sata, a ulaz je prijeteljskih 10 kuna.
Nakon koncerta mr. Maki i njegova selekcija najboljih alternative-pop-rock-metal hitova.

Znojimo se zajedno!
Živi bili pa Dosh Lee!

P.S.
Ako vam prifali Tuborg čepova za upad na Eargazam, doletite na koju biru, poslušajte bend, poslušajte Burek! After je kod nas ;)

Facebook event:
http://www.facebook.com/event.php?eid=117005788386466

Nema komentara:

Objavi komentar