srijeda, 21. prosinca 2011.

Džepni Božić – blagdanski program u Klubu Place uz Gospodnjak, Mihovilinjak & Karadnjak

U ovo mirno i spokojno blagdansko razdoblje, kada nam tišinu remeti samo lavež polarnih mungosa, kada se svi samo grijemo i zaboravljamo na sirote pingvine u Africi, klub Place je odlučio punuditi blitz tretman: 3-u-1! S time da, ako kupite odmah, džepni božić dobivate gratis!

GOSPODNJAK - GOSPODSKI ČETVRTAK (22.12)

Blagdanski vikend započinjemo već u četvrtak, uz opuštenu atmosferu i glazbu u odabiru gospodina Makija. Glazba će biti prava gospodska, uz prevladavanje hitova iz prve polovice, sredine, kraja prošlog stoljeća i početka ovog, te povremene nanose božićnih pjesama koje će samo pridonijeti lijepom druženju koje nikako neće stati samo na tome. S obzirom na to što nam se sprema narednih dana, bio bi red da malo okitimo naš Place. Stoga, sve pozivamo da donesu neki božićni ukras pa da zajedno sudjelujemo u uljepšavanju ambijenta i atmosfere. Svatko tko donese neki ukras, za to će dobiti borovičku, ali nemojte biti nepristojni i tražiti borovičku za crvenu trakicu od 3cm ili pak pola puknute kuglice. Na jednu osobu ide jedna borovička i to je to. Ključne riječi ove večeri su Frank Sinatra, Dean Martin, Clark Gable i Humphrey Bogart, tako da – samo gospodski!

MIHOVILINJAK (23.12.)

Mnogi možda ne znaju, ali zdedizam je stara kastavska religija, starija i od kršćanstva. Nažalost, prije par milijuna godina, mnogi zdedisti su bili izloženi progonu od strane dinosaura kojima je ta religija iz nekog razloga jednostavno bila ukusna. Do danas ih je ostalo zaista malo, a 23.12. slave svoj najveći blagdan – Mihovilinjak! To je datum rođenja njihove božice Mihovile koja je sunčevim zrakama zabljesnula tiranosaurove oči kada je naumio pojesti par posljednjih zdedista. Njima i Mihovili u čast, Zded će u petak puštati punk-rock / indie / deutsche, i naravno nezaobilazne božićne hitove u tom ruhu.

KARADNJAK – KARAOKE BADNJAK (24.12.)

U subotu će sve kulminirati Karadnjakom, karaoke blagdanom kojeg ste sami izglasali. Od glazbe se očekuje skoro sve, jer samo za vas BIRRAju Maki, Zded & Bexx (alternative / hc / indie / pop / rock / electro / retro / eighties / deutsche), a uz skoro sve to, svi zainteresirani će moći pred svima pokazati svoje pjevačke sposobnosti. Prijave za karaoke će naši stručnjaci zaprimati od 22:00 pa do ponoći (u samome Placeu), a početak karaoka je zakazan za 00:30 tako da odmah sada molimo sve prijavljene da u to vrijeme budu u blizini naše velike blještave pozornice. One najbolje nagrađuje gospodin Tuborg naš!

Facebook event:
http://www.facebook.com/events/178989628865931/

Info:
http://klubplace.blogspot.com/
http://twitter.com/KlubPlace
http://youtube.com/KlubPlace

Nema komentara:

Objavi komentar