petak, 9. prosinca 2011.

Osječki vikend u Placeu uz This Day Will Burn i Krankšvester

Ovaj vikend će u klubu Place obilježiti osječki izvođači; This Day Will Burn i Krankšvester – prvi će nastupiti u petak, a drugi u subotu.

Tako će 9.12., u petak, nakon skoro dvije godine izbivanja s kvarnerskih pozornica This Day Will Burn ponovno zasvirati pred riječkom publikom. Ovi momci od 2003. godine sviraju hardcore/screamo i imaju objavljena dva albuma, a ambijent malenog kluba u Ružićevoj ulici će zasigurno prizvati duhove 90-ih i DIY koncerata njihovih uzora poput Fugazi, Jawbreaker i NoMeansNo. Podršku će im pritom pružiti momci iz Sunshine Madness, mladi funk/rock sastav s Krka koji se polagano, ali sigurno establira na riječkoj sceni. Prije i nakon koncerta Indi i Zded će za sve prisutne vršiti selekciju indie/post-rock/emo math/hardcore/deutcher hip-hop hitova. Koncert će započeti u 22 h, a upad je 20 kn.

Subota je rezervirana za prljavu hip hop feštu uz Krankšvester

Krankšvester će nastupiti dan poslije, u subotu. Nakon nekoliko solo albuma, Sett i 3ki Stil su udružili snage i pod zajedničkim imenom Krankšvester snimili konceptualan album. Odlično prihvaćeni od strane publike, kritike, ali i kolega glazbenika, oni predstavljaju hip-hop izričaj onakvim kakav bi trebao biti – iskren, jednostavan i neopterećen. U prilog tome ide i podatak da svoj album nisu odlučili prodavati, već su ga stavili na besplatan download, a svu svoju energiju troše na nastupe uživo. Lokalnu podršku će im pružiti Bob Respirator i Whole Heap Ganja, a za selekciju glazbe nakon koncerta će biti zadužen Maki. Karte u pretprodaji možete za 25 kn nabaviti u klubu Place, dok će na dan koncerta na upadu biti 35 kn. Početak je zakazan za 23 h.

http://www.facebook.com/klub.place

http://twitter.com/KlubPlace
http://www.youtube.com/klubplace

Nema komentara:

Objavi komentar