petak, 16. prosinca 2011.

[KONCERT] Zaboravite na radost i sreću, samo depresija i crno...

Distune predstavlja: PHAL:ANGST (Austrija), THE CANYON OBSERVER (SLO) i Y (SLO) u klubu Place ovaj petak, 16.12. od 22hPHAL:ANGST su industrial/post-rock/ambient/drone/doom sastav, koji nam dolazi iz Beča. Sa radom su započeli 2006 godine spajanjem dva projekta: PHAL i projekt Angst. Nakon nekoliko zajedničkih nastupa i suradnje, momci su zaključili da žele nastupati kao jedan sastav, te su dodali i bassistu (koji je do tada izostajao).

Od tog trenutka odsvirano je podosta koncerata, snimljena su dva albuma i filmski soundtrack. Sami članovi su izuzetno aktivni i u druim grupama i projektima poput Man-At-Arms, Discover, Cyruss, Angry Kids, Varican's Children, Shcok Troop, te L'asino.

Line up: PH - vokali i usna harmonika, AL - gitara (svira od 1992 u nekoliko punk/hc/metal/stoner/sludge bedova), ANGST - elektronika - bavi se elektroničkom glazbom od 1997 te stvara experimentalnu/ambientalnu/industrial glabzu. Također je izdao 5 solo albuma i surađivao sa velikim brojem autora, a prije svega započeo kao prljavi punker. KEV - bass, član jednog od pomalo kultnih bečkih noise-rockera L'asino.

“Dugo i sporo razvijanje zle harmonije, pjesme o smrti i ubojstvima, a sve umotano u vrlo tamne i depresivne aranžmane...”



The Canyon Observer je peteročlana slovenska post/ noise/ sludge skupina, čiji se zvuk može opisati kao koktel agresivne energije i izleta u noise upakiranih u mračnu atmosferu. Trenutno promoviraju svoj EP “Chapter I: The current of her ocean brings me to my knees”. Dopustite da i vas bace na koljena.






Skupina Y osnovana je 2004. godine, isprva kao klasični tročlani rock bend, da bi 2007. u bend došao četvrti član kako bi svojim umijećem sa synthesizerom i samplerom dodao novu dimenziju ogoljenoj i tvrdoj muzici. Y su poznati po svojem inovativnom i progresivnom pogledu na instrumentalnu muziku, u rasponu od ambijentalnih atmosferičnih dijelova do hektičnih metaliziranih ritmova. Band je ponovno trio i upravo je u fazi spremanja materijala za svoj prvi album.



A nakon koncerta glazbom vas “uveseljava” Marin.

ulaznice po cijeni od 30,00kn mogu se nabaviti isključivo rezervacijom na e-mail:
distune.promotion@gmail.com
na dan koncerta ulaznica iznosi 40,00kn

Nema komentara:

Objavi komentar