utorak, 27. ožujka 2012.

Indi i Zded predstavljaju mjesec japanskog filma: 映画倶楽部 Place i film "Wild Zero"

Indi i Zded predstavljaju filmske večeri u klubu Place.

映画倶楽部 Place
Utorak 27.3.’12. 20:30

Mjesec japanskog filma w/

"Wild Zero"
Režija: Tetsuro Takeuchi, Japan, 2000., 98 min

Nakon prošlotjedne komedije potpunog apsurda, ovaj utorak u Kino Klubu Place očekuje nas genijalni treš horor Tetsuro Takeuchija imenom „Wild Zero“. O čemu se radi? Japanski rockabilly-garage punk-rock bend Guitar Wolf (stvaran bend koji je prošle godine nastupio i u zagrebačkom klubu Močvara) spašavaju svijet od najezde zombija, a u pomoć im priskače i njihov zaluđeni obožavatelj koji kroz bijeg od zombija upoznaje i ljubav svog života (hm? ). Sve u svemu, dođite se kvalitetno nasmijati, a neki možda i prestrašiti, uz ovaj treš i kaos koji zapadnoj kulturi predstavlja apstrakciju. Zombiji jedu ljude, masakr će da bude.




"Za razliku od samoga kina, gledanje filmova u Placeu je na neki način nostalgično prizivanje 50-ih i 60-ih godina prošlog stoljeća kada je malotko imao tu povlasticu da posjeduje TV prijemnik. Malobrojni sretnici bi tada često pozivali svoje prijatelje, susjede i rodbinu da k njima dođu pogledati neki film ili emisiju. U duhu tog vremena, pozivamo vas da se dođete družiti, pogledati film, gricnuti pokoju grickalicu, popiti koje piće i dobro se zabaviti."

Naravno, budući da ste naviknuli da Indi i Zded za vas biraju muziku, i na filmskim večerima će bit prigodnih pjesama prije i nakon filma, uz lagano druženje.

http://www.facebook.com/indi.i.zded

Info:
http://www.imdb.com/title/tt0267116/
http://www.rottentomatoes.com/m/wild-zero/
http://en.wikipedia.org/wiki/Wild_Zero

Facebook event link:
http://www.facebook.com/events/205922902845429/

Nema komentara:

Objavi komentar