četvrtak, 15. ožujka 2012.

[KONCERT] Ska-punk reggae groznica subotnje večeri u klubu Place uz bendove BeetanTone i Officer Down

Dolaskom proljeća i sunčanih dana vrijeme je da se skidanjem zimske odjeće i glazbeno prešaltamo na veselije ritmove. Zato vam ove subote u klubu Place predstavljamo šibensko-zagrebački ska/reggae/punk bend BeetanTone, koji nakon četiri godine postojanja, niza gradova i država iza sebe, konačno po prvi put dolazi u Rijeku.
Članovi benda s nestrpljenjem očekuju svoje prvo predstavljanje riječkoj publici prema kojoj imaju veliki respekt, te najavljuju nezaboravnu i rasplesanu atmosferu. Kako BeetanTone već godinama ne želi potpisati diskografski ugovor, sav njihov materijal možete besplatno preuzeti na njihovom službenom webu.



Podršku Beetnim Tonovima pružit će riječki ska-punk-reggae kolektiv Officer Down koji, nakon prošlogodišnjeg prvijenca pod nazivom "Fušeri uzvraćaju udarac" i niza promo koncerata, trenutno rade na novom materijalu od kojeg će se nekoliko stvari moći čuti i na ovom koncertu.



Koncert započinje u 22 sata, a upad je 25 kn. Uz to za zagrijavanje prije i pregrijavanje poslije koncerta zadužen je Ličo i Palačinka SoundSystem sa velikom dozom ska-punk-reggae namaza.

Facebook event link:
http://www.facebook.com/events/322668654456189/

Nema komentara:

Objavi komentar