ponedjeljak, 5. studenoga 2012.

KopajOVO! #9 Hip Hop 101 specijal

Subota, 10.11.2012.
Klub Place, Rijeka

KopajOVO! #9 Hip Hop 101 specijal:

Mr. Dirty Hairy & MC Toxz - NAVRAT NANOS EP live
DJ Šah Mat - tvrdi hip hop set
support DJ Jopa & gdin. Smeđi Šećer

Upad: 15 kn | Start: 23 h

Došao je trenutak i za prvi Hip Hop specijal u režiji KO! klike. U goste nam dolazi uvježbani duo Mr. Dirty Hairy & MC Toxz za vrhunsku 'two turntables and a mic' poslasticu u klubu Place.


Dirty Hairy je vanserijski jazzy hip hop DJ i producent (General Woo, Kandžija, DJ za Krankšvester) i iako je otprije poznat pratiteljima KO! žurki, ovaj put dolazi u kombinaciji koja mu najviše odgovara: isključivi block rockin hip hop beatovi, MC kontrola rulje, tona jugglanja, cutanja i scratchanja. S MC Toxzom je realizirao, isproducirao i snimio Navrat Nanos EP, kojeg će vam zajedno ispromovirati na licu mjesta, a unatoč promociji dogovor je da žurka NE STAJE.

Znači nema koncerta, nema predgrupe, DJ-evi bacaju bombe, a Toxzu prepuštamo da njegov legendarni, potvrđeni, party rockin' freestyle tok svijesti bez cenzure preuzme kontrolu nad plesačima na podiju. Kako je ovo naš prvi hip hop specijal, pozvali smo i riječku legendu tvrdo udarajućih hip hop beatova DJ Šah Mata (Balance). Na licu mjesta ćete moći nabaviti Hairyeve tapove 'Jazz Fanatik vol.3' i ' Dirty digs disco' kao i Toxzov EP 'Navrat Nanos', a podršku za kotačima pružaju kao i uvijek vaša KO! braća: DJ Jopa i gdin. Smeđi Šećer.

Budi tamo ili budi kvadrat.

http://smedisecer.net/

Facebook event link:
https://www.facebook.com/events/493910830642161/

Nema komentara:

Objavi komentar