ponedjeljak, 19. studenoga 2012.

U suradnji s zagrebačkim klubom Purgeraj predstavljamo: TAKE ME OUT! Goes to Rijeka!

Subota, 24.11.2012.
Klub Place, Rijeka

TAKE ME OUT! Goes to Rijeka!

Hrvoje Hlad (TMO! Purgeraj, Zagreb)
Bexx (to the Future)

indie-rock / indie-electro / alternative / electro / pop / synthpop / 80’s

Prije četiri tjedna poslali smo Bexxa u ime našeg kluba na prvi spoj s velikim zagrebačkim klubom Purgeraj. "Dejt" je prošao izvrsno, možemo samo reći da smo bili pozvani na kavu nakon spoja hehe :) Samo tjedan dana kasnije, zaljubljeni klubovi odlično su se proveli i na drugom spoju kada je Place odjenuo svoje sexy Indi i Zded odijelo i kompletno šarmirao zagrebački klub koji je oduševljeno klicao naše ime. Usprkos vezi na daljinu, leptirići su i dalje u trbuh. Valja spomenuti da je predigra počela već s prvim Terraneo promo partijem 2011. godine, a nastavila se ovog ljeta kad na drugom mini promo partiju. Inače, ekipa iz Purgeraja glavna je za naš najveći glazbeni festival - Terraneo festival.

Za prvo riječko izdanje dovodimo jednog od rezidenta zagrebačkih TMO! partija u Purgeraju, mladog gospodina Hrvoja Hlada. Momak vrti te trake provjereno dobro, indie-electro, indie-rock hitove sadašnje, prošle i buduće, post-rock, pop? You name it... A leđa mu drži naš bradati rezident; Bexx (koji u zagradu uvijek stavi "to the Future"). Dakle Hlad/Bexx back2back!

Spoj je dogovoren u 22 sata. A Place, kao pravi gentleman, časti upadom.


TAKE ME OUT?

U tri godine postojanja, TAKE ME OUT! pokrenuo je pravu malu revoluciju u glavnom gradu Hrvatske. Urbani mladi ljudi koji su odlučili okrenuti leđa rastućoj količini neukusa u metropoli, svaki četvrtak vjerno prate program i njegovu prezentaciju recentnih i onih malo starijih indie rock hitova, indie elektronike te pokojeg pop hita za razbijanje monotonije. TAKE ME OUT! crew dolazi s koferom punim indie muzike koja gađa u dijelove duše za koje niste znali ni da postoje. Na prvi pogled simpatični, ali kad stanu za playere nemilosrdni poput Prljavog Harry-a; pucaju po vama dok vas ne obore s nogu, a onda vas puštaju da vidate rane jer opće je poznato da oporavak od TAKE ME OUT! tuluma traje danima, usudili bi se reći i tjednima. TAKE ME OUT! crew držat će vas na nogama dok sunce ne bude visoko na nebu, a vi zaboravite svoje ime i adresu.

Upozoravamo vas unaprijed da ne bi sljedeći dan plakali mami: TAKE ME OUT! je maratonski tulum samo za najhrabrije!

http://purgeraj.hr/
http://www.facebook.com/pages/TAKE-ME-OUT/299594369270?fref=ts
http://twitter.com/TAKEMEOUT_zg

http://klubplace.blogspot.com/
http://www.facebook.com/klub.place
http://twitter.com/KlubPlace
http://www.youtube.com/klubplace

Nema komentara:

Objavi komentar