subota, 22. listopada 2011.

Večeras slavimo prvi rođendan!

Prije godinu dana, klub Place je svima otvorio vrata. U tih 12 mjeseci, kroz njega je prošlo brdo superheroja, bandi i klanova, a borba među najjačima još uvijek tinja. Place All Star DJ Battle koji se odigrao 5.5.2011. nije iskristalizirao najjače, tako da ćemo ove subote, dvadeset i drugog dana mjeseca listopada, godine 2011. biti svjedocima najopakijeg obračuna kojeg svijet još uvijek nije vidio.

Ekipe ♥ predstavljaju: Obračun kod O.K. Place-a !!!

Za ovu svečanu priliku uspostavljanja prevlasti u Placeu neki revolveraši su udružili snage tako da ćemo imati ekipe:

Maki i Bobo vs Indi i Zded vs Meduze (postava "Velebitske degenije") vs Pero Despero i Bexx

Budite i vi dio povijesti te ovu subotu dođite u klub Place. Naravno, kao što nekom povijesnom događaju i priliči, bio bi red da se svi lijepo sredite ili pak skockate, kako vam je draže. DRESS CODE: svečano!

Ranoranioce očekuje grabljenje dviju sreća (baš kao u poslovici), odnosno pića dobrodošlice i kanapeića.

I imajte na umu, ovaj klub je dovoljno velik za oboje!

A sad ozbiljno:

U subotu 22.11., klub Place slavi prvu godišnjicu postojanja te će se u sklopu toga održati ”Obračun kod O.K. Place-a” gdje će se u glazbenom stoboju međusobno suprostaviti i ogledati DJ-i kluba, Maki i Bobo, Indi i Zded, Meduze (postava “Velebitske degenije”), Pero Despero i Bexx, pri kojem je dress code, kako se i priliči rođendanskim zabavama, naravno, ”svečano”.

Prije godinu dana, klub Place je svima otvorio vrata. Žanrovski otvoren, u stalnoj suradnji sa brojnim udrugama, nastoji ići u korak sa glazbom koja se razvija u svijetu, pa je glavnina klupskog glazbenog sadržaja aktualna indie i alternativna glazba u svrhu koje se na tjednoj bazi održavaju tematski glazbeni partiji i redoviti koncerti. Time se klub postepeno pretvorio u mjesto gdje se uvijek može čuti nešto novo.

Osim toga klub se izprofilirao i kao podržavatelj mladih riječkih demo snaga. Time se u klubu Place, osim koncerata mladih i novih glazbenika, dosad održalo preko 50-ak koncerata prilikom kojih je klub je ugostio razna poznatija domaća i strana imena kao što su Xiu Xiu, KK Null, Paprika korps, The Orange Strips, Analena, Peach Pit, Gužva u 16-ercu, Khuda, Obstacles, IDEM, Gone Bald, Ruiz, Bernays Propaganda i XAXAXA.

Još koncerata se, naravno, očekuje a datum koji bi se u skorijoj budućnosti mogao izdvojiti jest 16.11. kada će u Placeu nastupiti Sun Glitters. Victor Ferreira ili Sun Glitters je nezavisni luksemburški elektronski izvođač čija se glazba najbolje može opisati kao chillwave dreampop, a koji će tad promovirati svoj novi album ”Everything Could Be Fine”, jako hvaljen na Pitchforku, Resident Advisoru te ostalim eminentnim glazbenim portalima i časopisima.




Nema komentara:

Objavi komentar