subota, 29. listopada 2011.

† Svi Mrtvi † Karaoke † Ponedjeljak † 31.10. †

Ponedjeljak
31.10.
"Svi Mrtvi" w/

Maki - alternative / pop / rock
Zded - indie / punk / deutsche
Bexx - indie / electro / retro

Povijest?

Maskota kluba Place koja je poluuspješno održala govor povodom nedavno proslavljene prve godišnjice kluba, Antonio Zec, nedavno je izrekao još jedan u nizu alkoholnih aforizama. "Ajmo spojiti Svi Svete i Dan Mrtvih i bit Svi Mrtvi!" Mudrom dovoljno. Upravo ovom maksimom poveli smo se pri odabiru naziva proslave večeri vještica u našem klubu.

O čemu se radi?

Jedan dio Ekipa koje su uspješno dva puta rasplesale klub Place, i to Bexx To The Future, Maki i Zded (iz dueta Indi i Zded) za vas biraju muziku ove noći vještica, a kao poseban doprinos večeri održati će se stravične karaoke (hoće li ljudi biti stravično odjeveni ili će stravično loše pjevati, to ćemo tek vidjeti). Pripremili smo potpuno profesionalne karaoke sa midi fileovima i dva više nego fino obučena mrtva voditelja uz mrtvog tekućara za kompujterom.

Nagrade?

Naravno, u igri su mrtve nagrade koje će osigurati klub Place, kako u tekućem tako i u krutom agregatnom stanju. Prijave su potpuno besplatne, a možete se i unaprijed prijaviti te izabrati pjesmu kako bismo osigurali prigodan midi file! Prijave šaljite na mail placee.ri@gmail.com

Mrtvačka gej mačo muzika kreće u 22 sata, a završava u 4 sata drugog dana. Karaoke su na repertoaru od 00:30 do 01:30, a proglašenje najboljih i najmrtvijih pjevača je zakazano za 2 sata ujutro, tako da osoba ima još vremena proslaviti uz tekuće nagrade kluba Place.

Dress code?

Kao za sprovod.

Skigurno se pitate kakve mrtve karaoke?!! Pokojnik je volio pjesmu, zapjevajmo u to ime!
Budimo što što uvjerljiviji mrtvaci, kako bi smo dostojno proslavili novi blagdan Svi Mrtvi.

FB event link:
http://www.facebook.com/event.php?eid=300619846615730

Nema komentara:

Objavi komentar