srijeda, 19. listopada 2011.

[VEČERAS] Indi i Zded predstavljaju: Cinéma Club Place i film "Čovjek koji je volio žene"

Indi i Zded uz stručnu pomoć Damjana Denone predstavljaju filmske večeri u klubu Place.

Cinéma Club Place
srijeda* 19.10.’11. 21:00

Mjesec francuskog filma w/

"L'homme qui aimait les femmes" ("Čovjek koji je volio žene", "The Man Who Loved Women")
režija: François Truffaut, Francuska, 1977., 120 min.

K vragu, svatko od nas poznaje nesavladiv osjećaj koji nas preplavljuje u trenutku opažanja željene žene/muškarca/psića preko puta ceste. Bertrand Morane, slatkorječivi francuski osvajač poznaje taj osjećaj mnogo bolje.


U svojoj dugoj i impozantnoj karijeri Casanove modernijih vremena, Bertrand će pokušavati sve samo da izbjegne okove ozbiljnije ljubavne veze, no, kao i svaki odviše pažljiv muškarac, nasjesti će na najstariji Amorov trik.

Kome se svidio prošlotjedni Malleov "Šum na srcu", neka se i ove srijede dođe nasmijati (ili se pak rasplakati i zgražati nad pokvarenom mladeži). A mi časno obećajemo da više neće biti ekscesa sa mamama.

Režiju potpisuje velikan francuskog novog vala Francois Truffaut, dok je za kameru zadužen Nestor Almendros, jedan od najcjenjenijih i nagrađivanijih snimatelja u svijetu filma.

Naravno naravno naravno, budući da ste naviknuli da Indi i Zded za vas biraju muziku, i na filmskim večerima će bit prigodnih pjesama prije i nakon filma uz lagano druženje. Grickalice se podrazumijevaju.

Info:
http://www.imdb.com/title/tt0076155/

Trailer:


FB event link:
http://www.facebook.com/event.php?eid=128438023926672

* u utorak je koncert, pa se filmski utorak prebacuje na - srijedu

Nema komentara:

Objavi komentar