četvrtak, 17. studenoga 2011.

Deseti jubilarni Indi i Zded party večeras!

Četvrtak
17.11.2011.
Start: 22 h

Indi i Zded 10: Saga se nastavlja - povratak korijenima

Prije mnogo vremena, u galaksiji zaista, zaista udaljenoj...
Bio je to 18. dan mjeseca studenog, godine gospodnje 2010., kada su Indi i Zded prvi puta nogom kročili u klub Place. Poput mnogih prolaznika kroz našu malu galaksiju, tražili su prenoćište, ali i novu bazu za sve svoje naredne akcije, odnosno borbu protiv zlikovaca i superzlikovaca. Place im je pružio utočište. U znak zahvale, odlučili su organizirati zabavu. Bila je to prva "Privatna indi žurka (za sve)". Ako se itko sjeća, to je bila upravo ona na kojoj nije bilo Radioheada!

Ovog četvrtka nas očekuje jubilarni deseti Indi i Zded, a poklopilo se da je i prva godišnjica djelovanja naših superjunaka i čuvara Svetog indie grala u ovoj maloj galaksiji. Prigodnu proslavu ćemo obilježiti misnim slavljem i svetkovinom Indie grala, uz ritual selektiranja indie-rock / post-rock / emo-rock / math-rock / punk-rock / screamo-rock / hardcore-rock / noise-rock / touch&go-rock / papuče-rock glazbe.

Uz sve to, ovo je na neki način povratak korijenima jer smo se u posljednje vrijeme družili uglavnom vikendima, a posljednji četvrtak koji smo se družili je bio još početkom ljeta.

FB event link:
http://www.facebook.com/event.php?eid=297354760285180

Indi i Zded:
http://www.facebook.com/pages/Indi-i-Zded/113798405395666

http://klubplace.blogspot.com/
http://www.facebook.com/klub.place
http://twitter.com/KlubPlace
http://www.youtube.com/klubplace

Nema komentara:

Objavi komentar