četvrtak, 10. studenoga 2011.

[EKSKLUZIVNO] Sun Glitters nam vraća ljeto u grad

U srijedu, 16. studenog Rijeka će svjedočiti nastupu vrlo aktualnog nezavisnog luksemburškog izvođača!

Turnejom u kojoj predstavlja svoj novi album "Everything Could Be Fine", predstaviti će nam se Victor Ferreira izvođačkog imena Sun Glitters koji je za odredište odabrao klub Place. Tako će, uzgred rečeno, prvi puta u Hrvatskoj, u srijedu, glazbeni sladokusci moći uživati u zvucima koji predstavljaju mješavinu trenutno vrlo popularnih stilova poput chillwavea, wonkya, shoegazea, post-dubstepa, dreampopa i witch-housea, a koji odišu atmosferičnošću, toplim bass linijama, nježnim melodijama i neartikuliranim pitchanim vokalima.


Eminentni glazbeni portali poput Pitchforka i Resident Advisora i ostali mediji sa odobravanjem su dočekali novi Glittersov album te ga okarakterizirali kao materijal sličan zvuku Buriala u kojem je uz Boards Of Canada i Balam Acab ovaj izvođač i pronašao inspiraciju.

Ovo je definitvno događaj koji se ne bi trebao propustiti i koji bi svakog pravog zvukoljupca trebao natjerati da se u srijedu nacrta u riječkom klubu Place, te da si u ovim jesenjim danima nagradi ušne školjke sunčanim, sanjivim a ipak uzbudljivim zvucima.

Karte se u pretprodaji mogu nabaviti u klubu Place u iznosu od simboličnih 25 kuna, dok će na dan koncerta simbolika malo porasti pa će se iste moći dobiti za 35 kuna. Svakako navratite!

Sun Glitters:
http://www.sunglitters.com/
http://www.facebook.com/listen2sunglitters
http://soundcloud.com/sunglitters/
http://vimeo.com/sunglitters/videos


Sun Glitters - too much to lose from Victor Ferreira / Sun Glitters on Vimeo.

Facebook event link:
http://www.facebook.com/event.php?eid=137145926389943

Last.fm event link:
http://www.last.fm/event/2064999+Sun+Glitters+nam+vra%C4%87a+ljeto+u+grad


Nema komentara:

Objavi komentar