utorak, 15. studenoga 2011.

Metal koncert godine u Rijeci uz američke Saviourse!

Ponedjeljak, 21.11.
Upad: 25/35kn
Početak: 22h

Distune promotion i Persil booking ponosno predstavljaju kalifornijsku metal bandu :



SAVIOURS
http://killforsaviours.blogspot.com
http://www.myspace.com/saviours666

Ova su četiri momka proveli zadnjih nekoliko godina neprekidno svirajući sa bendovima kao što su Mastodon, The Sword, Red Fang, Weedeater, Black Cobra, Saint Vitus, Kylesa i Municipal Waste, dobivši epitet svačijeg omiljenog heavy metal banda zahvaljujući odličnim live nastupima i pamtljivim riffovima.

U sklopu evropske turneje dolaze po prvi puta u Hrvatsku, promovirajući novi album „Death's procession“.


Saviours su oformljeni u Oakland-u, u državi Kalifornija, u ljeto 2004. godine. Oni su proizvod vizije gitarista i pjevača Austina Barbera i bubnjara Scotta Batiste.

Saviours su njihov odgovor na otužno stanje na heavy sceni – njihov cilj su grandiozni, epski i razorno glasni riffovi kojima bend naglašava svoju ljubav prema pretjerano glasnom. Oakland iz kojeg dolaze već je dugo prepoznatljiv po metal i crust bendovima kao što su El Dopa, Neurosis i High On Fire, koji su Saviourse snabdjeli dovoljnom količinom mračnjaštva i uništenja potrebnom za njihov poduhvat.

Inspirirani doom-om 70-ih, NWOBHM, power metalom i black metalom 90-ih, kao i bendovima koji su postavili temelje hardcore punk i skate kulture na zapadnoj obali SAD-a (čitaj Black Flag, BL 'AST!, Poison Idea) Saviours su samo učvrstili poziciju koju su zauzeli svojim debi EP-om „Warship“ i trima albumima „Crucifire“, Into Abbadon“ i „Accelerated Living“.

Zli riffovi i Barberovi otrovni tekstovi, zaokruženi basistom Cyrusom Comiskeyem i drugim gitaristom D. Tyler Morrisom, daju nasilni odgovor na sve ono što u metalu nije TRUE.

U stilu: Black Sabbath, Slayer, Saint Vitus, Judas Priest, High On Fire, Motorhead.



Ne propustite metal koncert godine u Rijeci!

Napomena:

ulaznice po cijeni od 25,00 kn mogu se nabaviti isključivo rezervacijom na e-mail:
distune.promotion@gmail.com
na dan koncerta ulaznica iznosi 35,00 kn

Nema komentara:

Objavi komentar