srijeda, 2. svibnja 2012.

[KONCERT] Kraj programa i Noisefight punk-rock petak u klubu Place

Petak, 4.5.'12.
Klub Place

Kraj programa (Rijeka) & Noisefight (Pula)

Kraj programa je novi riječki pop-punk-rock bend sačinjen od već prekaljenih glazbenika s kvarnerske scene koji su zanat ispekli u Invert, MBurns i TOST. Ovo im je prvi nastup, ali ne sumnjamo u kvalitetu. Podržati će ih pulski melodični hardcore-punk bend Noisefight. Ako volite Bad Religion, Rise Against i Paramore, uživat ćete!

Kraj program
pop / punk-rock

Kraj Programa je nedavno okupljen bend koji broji članove riječkih/crikveničkih bendova (Invert, TOST, Mburns). Bend je nastao u prosincu 2011. s idejom da stvara punk rock glazbu sa pop stavom, pjevnim refrenima i zaraznim melodijama.

Trenutno su u fazi stvaranja materijala za prvi dugosvirajući uradak, te paralelno snimanja demo snimaka u Crikvenici u studiju Igora Rogovića.



Noisefigt
punk-rock

Bend je osnovan u veljači 2010. godine od strane mladih glazbenika sa željom da svojim idejama i entuzijazmom doprinesu Pulskoj i Hrvatskoj punk-rock sceni vlastitim autorskim aranžmanima. Pulskoj se publici Noisefight predstavio na samom početku, nastupajući u sklopu festivala "Media Mediteranea" sa jos nekolicinom bendova. Inspirirani glazbom bendova kao što su Bad Religion, Rise Against, Ignite i sličnih, trude se raditi što kreativniju muziku kako bi publici prenijeli energiju i dobro raspoloženje koji se očituju u tekstovima autorskih pjesama.



Start 22 h, upad 10 kn.

Nema komentara:

Objavi komentar