utorak, 22. svibnja 2012.

KopajOVO! #6 - 4. rođendan radio emisije Smeđi Šećer

Petak, 25.5.2012.
Klub Place, Rijeka

KopajOVO! #6
4. rođendan radio emisije Smeđi Šećer
Latin funk all-nighter!

Start: 23h / upad 10kn

DJ Udo Brenner (Zeleno Sonce, LJ)
DJ Bakto (Code.EP, Tetkine radosti, LJ)
gdin. Smeđi Šećer (KO!)
DJ Jopa (KO!)

Wassup yo! Nema se šta puno pričat, prošlo je 4 godine kako vaš brat Šećer plovi noćnim eterom vašeg uma svaki jebeni ponedjeljak, pa je došao i trenutak da se to nokturno iskustvo proslavi i 4. put zaredom. Riječ život. Dosada su ovo bile najbolje funk žurke pa da vidimo što vam je vaš KO! crew priredio za 25.05. u klubu Place.

Prvi put u gradu na Rječini čast mi je i zadovljstvo predstaviti vam projekt koji su započeli DJ Woo-D i Udo Brenner, legende balkanske crate digging scene, a to je GUISO PICANTE aka Pikantna enolončnica.

DJ Udo Brenner, voditelj i urednik kultne radio emisije Zeleno Sonce (koju vodi zajedno s Jizekom, a zajedno i organiziraju Zeleno Sonce funk žurke svaki prvi petak u mjesecu u Gali Hali), izuzetni je poznavatelj sirovih beatova, obožavatelj 45ica tj. 'majhnih plošči' i latin funk lover koji uvijek pakira tonu iskonskog vinila s kojim raznosi nepripremljene umove.

Na pultu mu se pridružuje drug suborac el maestro gramofonskog umijeća i veliki majstor baratanja block rockin beatovima, DJ Bakto. Baktovo umijeće ste već upoznali na dosad izdana 4 mixa 'Tetkine radosti' (u suradnji s DJ Borkom i DJ Woo-Dem), a u Rijeku dolazi kako bi ubacio slovo P u PIKANTNO.

Support ovo dvoje latino freakova kao i uvijek: DJ Jopa i gdin. Smeđi Šećer.

Nema komentara:

Objavi komentar