srijeda, 30. svibnja 2012.

Na Livadi dnb-jungle-breakbeat-dubstep warm-up party

Petak, 1.6.'12.
Klub Place, Rijeka

Start: 22 h / Upad: 5 kn

Na Livadi warm-up party Vol.2

Ovaj petak za kraj radnog tjedna, pred sam open air festival Na Livadi, pozivamo Vas u klub PLACE na najpozitivniji Livada Warm-Up Party do sada !

Arboretum Collective

Arboretum Collective je skupina DJ a i MC a iz Pule,
kolektiv su osnovali članovi ĐnB a, sama ideja oko osnivanja kolektiva je nastao iz ideje o širenju pozitive, ljubavi i dobre muzike...članovi kolektiva nastupaju i individualno jer djeluju na relaciji Pula Zagreb...

Njhova muzika je kombinacija različitih stilova Roots, Mash Up, Dancehall, Funky ,Swing, DnB, Jungle, Breakbeat & Dubstep, bitno je da je Freestajl i ljubav!


Arboretum Collective su:

DJ's

Jinxie
(ĐnB, Funky Kitchen)
Funk / Swing / DnB / Jungle / Mash Up

Benny
( ĐnB )
Roots / Dancehall / Mash Up / DnB / Jungle / Breakbeat

Chwigy
Mash Up / DnB / Jungle / Dubstep

MC Pubic Hair aka Stidna Dlačica
(Samo da je Freestajl!!!)

Bob Respirator

Suicide
(Hardcore Rap)

Na Livadi resident DJ's ĐnB uz svoju ekipu Arboretuma glazbeno će Vas provesti kroz sve Livade do sada, miksajući poznate stvari bendova koji su kroz 5 godina nastupali za Vas i nas + glazbeni uvod i predsavljanje bendova sa šeste po redu nam Livade, uz naravo Roots, Mash Up, Dancehall, Funky ,Swing, DnB, Jungle, Breakbeat & Dubstep Show koji će Vam ova vesela ekipa prirediti !

Eto pridružite nam se u klubu Place u petak 1.6. od 22 sata i gibajte se uz dobre ritmove sa Arboretum Collectivom i normalno HAVE FUN!!!

Event link:
http://www.facebook.com/events/298660643559830/

Nema komentara:

Objavi komentar