subota, 28. siječnja 2012.

FSV pobjednički party večeras u klubu Place uz koncert VIS Krešo i Kisele Kiše

Večeras će se u klubu Place održati pobjednički party ekipe iz košarkaškog klub Flumens Sancti Viti. Nakon što je tijekom tri i pol godine skupio na tisuće boca, na tone papira i elektroničkog otpada, odradiona tisuće sati treninga, desetke humanitarki i ostalih aktivnosti - košarkaški klub FSV stiže i do svog prvog ligaškog trofeja. Kakav god da je, zaslužuje da ga se proslavi glasno, jasno i bez kompromisa. Po odabiru igrača, KKK je pravi bend za to.



Krešo i Kisele Kiše
http://www.myspace.com/kiselekise

Zadnji izdanak riječkog punka i najveće osvježenje na domaćoj punk sceni. Bend je sa svojim prvim zvučnim uratkom pod nazivom "Još ti nije kasno...", koji je izašao za Fat Brek, dao nagovjestiti da se radi o jako dobrom bendu koji će sa svojim pank hitovima vrlo brzo pokoriti kako Rijeku tako i ostale djelove Hrvatske. To se i dogodilo! Rijeka je vrlo brzo pala i bend je u vrlo kratkom vremenu stvorio bazu publike što je teško i bendovima koji su puno više godina na sceni. Sve više i više dolaze pozivi i iz ostalih dijelova Hrvatske, ali i Slovenije.



Očekuju se i brojna iznenađenja, a proslava počinje utakmicom između KK FSV i Opatije u dvorani Nafta. Biti će ića i pića, a za sve ostalo tu je Place. Upad 10kn ili 10 praznih boca sa povratnom naknadom. Skupljamo za plaćanje dugova savezu, tako da primamo i izdašnije donacije. Ako baš nemate para, dođite, dogovorit ćemo se. Prvi se pamte.

Nakon koncerta zabavlja vas gospodin Branko i njegova selekcija indie-rock, post-rock, punk & retro hitova.

Start: 22:30 h / Upad 10 kn ili 10 praznih boca sa povratnom naknadom.

Nema komentara:

Objavi komentar