četvrtak, 5. siječnja 2012.

Sveta Dva Kralja večeras!

Ovaj četvrtak u Klubu Place očekuje nas gej mačo večer gdje za nas glazbu biraju Sveta Dva Kralja, Maki i Zded. Oko pola noći se očekuje i, ovisno o količini ispijenih blagoslovljenih napitaka, ukazanje trećeg Kralja, koji je misteriozno nestao na Karadnjaku. Ovim eventom ujedno i stavljamo točku na i na advent u Placeu te budući da nismo Novu godinu dočekali u njemu, dočekat ćemo makar trećeg Kralja koji se zagubio u kaosu Džepnog Božića!

Glazba koja nas očekuje je klasično Makijevska – alternative / hitovi / punk / mačo, te Zdedovska – indie / punk / gej /jošjednapaidemojošdvijepaostajemo, uz ispunjavanje pokoje glazbene želje simpatičnim pijancima. (molimo Vas također da uvidite razliku između ove dvojice i džuboksa :D)

Dođite se zabaviti s nama i ispratiti blagdanski alkoholni maraton, ali i plakati za povratkom u odgovornost i ozbiljnost svakodnevnog života.

Večer počinje u 22 sata, ulaz je besplatan, a tko odnese ukras (kojih nemamo) dobije borovničku! [:D] Živjeli blagdani!!! Živio treći kralj!

Nema komentara:

Objavi komentar