subota, 21. siječnja 2012.

[VEČERAS] Tete Crtalice - Humanitarni party u klubu Place

Večeras se u Klubu Place održava humanitarni party za prikupljanje sredstava za Tete Crtalice, volonterke u Dječjoj bolnici Kantrida na Odjelu za hematologiju i onkologiju Klinike za pedijatriju.

Riječ je o volonterskom radu u Dječjoj bolnici Kantrida na Odjelu za hematologiju i onkologiju Klinike za pedijatriju, u obliku likovno-pedagoškog odgoja djece i mladih oboljelih od karcinoma.
Cilj je olakšati im vrijeme koje provode u bolnici; neki provedu i po nekoliko godina na odjelu; i to kroz kreativne radionice (prvenstveno likovne), a svrha partya je u prikupljanju novaca ("donacija") za kupnju likovnog i ostalog materijala potrebnog za provedbu tih radionica (npr. bojice, kistovi, tempere, fimo-masa, filc, ma sve sve sve što je potrebno za likovno stvaralaštvo u bio kojem obliku), društvenih igara i igračaka za dječicu itd.

Budući da trenutno nema natječaja putem kojeg bi se mogla prikupiti sredstva za ostvarenje ovih plemenitih nakana, a "Tete" nisu u mogućnosti financirati se samo iz svog džepa, ovim putem Vas pozivamo da kroz zabavu, sudjelovanjem u plaćanju ulaznice na ovaj party, podržite ovu akciju.

U slučaju sugestija, dodatnih pitanja, potencijalnih donacija i slično, možete kontaktirati Tete Crtalice na njihovom Facebook profilu (Facebook: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002911372023) ili ih možete kontktirati putem maila: tete.crtalice@gmail.com

Donirati možete uplatom na žiro račun:
2488001-1100101047 (s naznakom za Dječju onkologiju) Odjel hematologije i onkologije, Dječja bolnica Kantrida, Društvo za perikulturu

Za glazbu je zadužen Bexx (to the Future) i njegova selekcija aktualnih i legendarnih indie-rock/pop/electro/synthpop/80' plesnih hitova za znojenje na plesnom podiju.

Naoružajte se dobrom voljom i ponesite 10 kn kako biste podržali ovu hvalevrijednu inicijativu!

Facebook event link:
http://www.facebook.com/events/212844875477212/



http://klubplace.blogspot.com/
http://www.facebook.com/klub.place
http://twitter.com/KlubPlace
http://youtube.com/KlubPlace

Nema komentara:

Objavi komentar